Pariplay Bekerjasama Dengan Loteri Atlantik, Terus Berkembang di Kanada
toto

Pariplay Bekerjasama Dengan Loteri Atlantik, Terus Berkembang di Kanada

Pariplay, anak syarikat NeoGames SA, telah bekerjasama dengan Atlantic Lottery dan dengan itu, mengembangkan kehadirannya dalam pasaran Kanada. Terima kasih kepada perjanjian baharu itu, Pariplay akan dapat menawarkan kandungan inovatif Permainan Wizard serta permainan pihak ketiga kepada pemain melalui platform Fusionnya.

Strategi Mengembangkan Pariplay di Kanada Berjalan Seperti yang Dirancang Live SGP
Perjanjian dengan Loteri Atlantik hanyalah satu lagi langkah dalam strategi Pariplay untuk mengembangkan pengaruhnya di Kanada . Sebelum perkongsian ini, Pariplay memperoleh beberapa lesen permainan B2B di Ontario dan dilancarkan di Alberta dengan AGLC.

Naib presiden jualan di Pariplay, Andrew Maclean, mengulas mengenai perkongsian yang dibentuk oleh syarikat itu dengan Atlantic Lottery dengan mengatakan bahawa pasaran Amerika Utara yang dikawal tetap menjadi tumpuan syarikat dan setakat ini, Pariplay telah mencapai banyak kejayaan di dalamnya. Perjanjian dengan Loteri Atlantik adalah “pencapaian utama” untuk Pariplay dan satu yang boleh memberi manfaat kepada kedua-dua pihak.

Naib presiden Atlantic Lottery, Michael MacKinnon, turut berkongsi pendapatnya. Beliau berkata bahawa matlamat AL adalah untuk mencari pembekal yang mampu membekalkan kandungan yang kukuh dan unik untuk pelanggannya dan itulah yang Pariplay mampu tawarkan. MacKinnon menambah bahawa kandungan itu akan disiarkan secara langsung “akhir tahun ini.”

Pengembangan Pariplay dalam pasaran Amerika Utara tidak tertumpu pada Kanada. Pembekal juga menumpukan perhatiannya kepada AS. Kembali pada bulan Mac, ia bekerjasama dengan Skillzzgaming untuk menyediakan kandungan unik kepada pelanggan AS.

Syarat perjanjian ini menyatakan bahawa Pariplay akan mendapat akses ke semua negeri di mana perjudian dalam talian dianggap sah dan dikawal. Eran live draw hongkong Sharar, Ketua Pegawai Eksekutif Skillzzgaming menyatakan bahawa perkongsian dengan Pariplay membolehkan syarikat itu menjana kandungan AS yang unik, dan oleh itu, Skillzzgaming gembira untuk mempunyai Pariplay sebagai rakan kongsinya.

NeoGames dan Atlantic Lottery Menandatangani Tawaran Tambahan pada bulan Januari
Kembali pada Januari 2022, Atlantic Lottery menandatangani perjanjian lima tahun dengan NeoPollard Interactive (NPi), sebuah syarikat yang dimiliki bersama oleh NeoGames dan Pollard Banknote Limited. Dengan perjanjian ini, Atlantic Lottery mendapat akses ke perpustakaan NPi bagi kandungan permainan bertaraf tinggi.

Selain daripada menguasakan Loteri Atlantik, NPi juga menguasai perpustakaan keluaran macau 4 loteri AS dan itulah sebabnya syarikat itu dianggap sebagai rakan kongsi iLoteri yang terkemuka di Amerika Utara. Terima kasih kepada Studio NeoGames NPi, Atlantic Lottery akan dapat membina kejayaan dalam taliannya, memperkayakan tawarannya, dan akhirnya, meningkatkan pendapatannya.

Robert Lalonde, pengurus iGaming Atlantic Lottery, menyatakan bahawa syarikat sentiasa “berusaha untuk menawarkan kandungan digital terbaik” dengan rangka kerja perjudian yang bertanggungjawab dan perkongsian dengan NPi akan membolehkan Atlantic Lottery meluaskan daya tarikannya kepada pemain.